2022 november - I'm Blue

I'm Blue boksen

Blue-ffalo cheese kæmpe krøller, mexicanske chilli taco pringles, en håndfuld japansk frugtdrik med hele druer og en introduktion til julemånederne, sprinkled med blue (+/- rasp)berry.

Velkommen til kendte brands med mærkværdige varianter og snackbarhed i fokus. Fyr hovedet i æsken, og tag en bid af alt på en gang.

2022 oktober - Asian Fusion

Asian Fusion

Kæmpe bønner, to formater af mælkedrik og crispy sure tæer på pose. Våd vaffel serveret ved siden af spicy nudel-chip og slik med ferskensmag.

2022 september - Chest of Chips

Chest of chips

Historien om de mange chips startede da jeg var barn.

Jeg har altid været enorm optaget af chips og de har altid været optaget af mig.

Hånd i hånd var vi der altid for hinanden og derfor bygger jeg denne boks som tribute til chips i diverse afstøbninger.

Chipsene sprinkles med en varieret omgang af diverse asiatiske snacks, med en snert af amerikanske, kendte brands.

2022 august - Bake

Bake box

Snax ala kage edition - Bake boksen spredes ud på landets dørtrin d. 2. august.

Storbritanniens bedst sælgende gourmet chips, en blå Jelly bøtte, minipopcorn med toffee og specielle, frugtede sodavande, sprinklet med fantastiske kager fra sydøst, øst, og mere øst, bestående af banket ris med mælkepaste, småkage med daddel og små, cute italienske mini cookies.

2022 juli - Dumbo

Dumbo box

I denne omgang har jeg centreret boksen omkring nogle af de største brands.

Du bydes på kartofler med kartoffel smag, serveret side om side med blød vandmelonsslik og USA’s mest kendte peanutbutter producents Reeses Sticks; stive, stående i alt sin pragt, klar til at blive dyppet i den flydende karamelmidte, i verdens bedste skumfidus.

Kimmy Wasabi

2022 juni - Horcus Porcus

Horcus Porcus box

Velkommen til Horcus Porcus, der er første boks efter rebrandet til FROD. Porcus er gris på latin, så jeg tænkte det må være helt perfekt med de flere lyserøde nuancer og både chips og bønner med smag af gris.

Turkish Delight

2022, 23. maj - Rebranding

Nyt logo, nyt design til boksen og samling af konceptet sammen med vores mål med projektet.

Mystery Box var en god start og den stammer egentlig fra en udvikling af "Prøv Lykken" og "Prøv Lykkeligere" som var et hit i Snack Patruljen.

Vi fandt at snackers opfattelse af hvad Mystery Box' var ikke passede sammen med "Jagten på verdens bedste snacks".

Derfor blev FROD blev født. Ordet er en sammensætning af det "Fråd" og "Oplevelse" og skal være ordet for den ultimative snack.

Du kan læse mere om rebrandingen her

2022 maj - Fluff

Fluff box

Med tyrkiske Puf mallows i centrum, byder jeg velkommen til tyggegummi der ikke er tyggegummi, Tyrkiets svar på saltstænger, en lille pose Burt's cheese chips der kan sluges umenneskelig hurtigt, og ikke mindst - boksens højdepunkt i mærkelighed: Preserved plums.

🍥

2022 april - Clam

Clam box

En filippinsk drikkevare med klumper så store som fingerspidser, nadver i form af tjørn fra det kinesiske tjørnetræ og britiske caramel æg, var perlerne i aprils clam boks.

🥁

2022 marts - Rumble

Rumble box

To af de mest fantastiske japanske konsistenser, vores umiddelbare bedste bud på verdens bedste popcorn og Bjarkes nye yndlings chips, blev skyllet ned med succesfulde sunkist, jamaicansk ginger beer og en hata rammune med den eftertragtede white peach.

🗿

2022 feb. - Bungo

Bungo box

Her har vi kigget en ekstra gang i retningen af mexico, i jagten på verdens bedste snacks.

Samtidig har vi medbragt flere af vores snackers bud på verdens bedste ostekrøller, snack patruljens bedst sælgende vare over det seneste år: Bubbly, i hånd med DIY slik fra japan der blev vurderet med kæmpe succes.

🦧

2022 jan. - Bavian

Bavian box

En samling af vores mere modne bud, med kaffenødder og kaffebolcher, trøffel chips, root beer og iransk frugtlædder.

En samling af nogle mere atypiske typer smage, med iranske vibes, og vores hidtil bedste bud, på verdens bedste skumfiduser.

🌊

2021 dec. - Liquid Limbo

Liquid Limbo box

Med et lille julet twist i farvevalget, er denne box domineret af en sammensætning af nogle af de typiske japanske snacks, der ofte spottes på TikTok, sammensat med nogle kendinger fra USA, med et twist af en anderledes smag, end den vi normalt kender.

👩‍🚀

2021 nov. - Den første

The First box

Mexicanske chips, Rick Astlys cider, store US brands, Snack Patruljens mest solgte sodavand og nostalgi i form af tyggegummi.

Den første Mystery Box var bygget, konceptet tog form og jagten blev sat i gang.